Loading...

Cum doresti sa te promovezi?

Cluj.com – Ghid Local iti pune la dispozitie pachete complexe de promovare, ce pot fi personalizate in functie de interesele tale de business, atat daca te adresezi localnicilor, cat si turistilor.

In randul clujenilor

Cluj.com transmite povestea afacerii tale inspre comunitatile locale de interes, intr-o maniera personalizata si eficienta. Fii mai aproape de clujeni!

In randul turistilor

Povestea afacerii tale poate sa ajunga, la propriu, si in mainile turistilor! Iti punem la dispozitie servicii eficiente de promovare in randul celor care viziteaza Clujul.

Prin Social Media

Echipa noastra de specialisti Social Media Management se asigura ca paginile tale de Facebook si Instagram sunt mereu active si adaptate publicului vizat.

Doresti mai multe detalii? Completeaza formularul de mai jos si vei fi contactat in curand!  ClujenilorTuristilor

  * We don’t share your personal info with anyone.

  Ce parere au altii despre noi? Apreciem fiecare feedback pe care il primim. Le multumim tuturor partenerilor nostri!

  Servicii Cluj.com – Ghid Local iți pune la dispoziție un pachet complex de promovare, care poate fi personalizat in funcție de nevoile si direcția pe care dorești sa o imprimi afacerii tale! Ajungem lunar la peste 900.000 de utilizatori! Pe lângă platforma online, actualul proiect Ghid Local include o serie de concepte strategice de promovare, atât pentru mediul online, cat si pentru cel offline.

  Website Cluj.com

  Cluj.com reprezinta o sursa informationala complexa atat pentru localnici, cat si pentru turisti. Site-ul este structurat pe categorii utile si usor de navigat, fiind o unealta valoroasa pentru cei care vor sa descopere Clujul Vazut Altfel, implicit si pentru afacerile locale care isi doresc sa ajunga la un public variat.

  Social Media Cluj.com

  Cu peste 118.000 de aprecieri pe pagina de Facebook si mii de followers pe Instagram, activitatea noastra pe retelele de socializare presupune multa interactiune, comunicare si un schimb informational continuu cu o comunitate mare de oameni implicati in viata orasului.

  City Guide Cluj-Napoca

  Povestea afacerii tale poate sa ajunga, la propriu, si in mainile turistilor! Revista bilingva City Guide este tiparita in peste 5000 de exemplare, cu aparitie din doua in doua luni. Avem o larga retea de distributie, iar turistii beneficiaza de reviste si harti in mod gratuit.

  Harta Cluj-Napoca

  Harta personalizata a orasului este, la randul ei, tiparita in peste 5000 de exemplare / 2 luni. Este distribuita alaturi de revista City Guide sau individual, in mod gratuit, turistilor si localnicilor, la puncte strategice din oras (centre de informare turistica, restaurante, hoteluri etc).

  Top City Card

  Top City Card este un card de recomandări turistice, culturale și comerciale, prin intermediul căruia deținătorii acestuia beneficiază de reduceri și gratuități, precum și de ghidaj turistic. Cardul, alături de aplicația asociată, îndeplinește trei funcții: recomandări locuri deosebite + beneficii city card + ghidaj turistic.

  Social Media Management

  Echipa noastră de specialiști Social Media se asigură că paginile de Facebook și Instagram ale afacerii tale sunt mereu active, interacționează cu publicul și transmit valorile tale de business. Creăm conținut unic, adaptat publicului țintă, crescând astfel vizibilitatatea și prezența în mediul online a brandului tău!
  Newsletter Icon

  CONTACTEAZA-NE! Pentru mai multe detalii, ne poti contacta la numarul de telefon 0756370045 sau ne poti lasa adresa ta de e-mail pentru a lua noi legatura cu tine.